Món LLibre 2013

En aquesta novena edició del Món Llibre, el festival de literatura per a nens i nenes, creat per apropar els llibres i el gust per la lectura als més petits,  els llibres d’Edicions Hipòtesi s’han passejat per la Biblioteca, de la ma de les Sàvies del que Llegim, bibliotecàries i llibreteres especilialitzades en LIJ que no han parat de fer recomanacions en tot el cap de setmana. Des d’aquí les felicitem per la seva tasca.

Image

Allà hi eren tots els llibres de la nostra col·lecció Opera Prima: El barber de Sevilla, La flauta màgica, Orfeu i Eurídice, Aïda, L’elixir d’amor, Lohengrin, Porgy and Bess, Carmen, Turandot i La Traviata. Àlbums il·lustrats sobre les òperes més famoses del món, acompanyats d’un cd, amb bones adaptacions de Joan de Déu Prats, Pedro Azara, Lola Barceló o Teresa Lloret i il·lustracions d’artistes destacats del panorama internacional i nacional com ara Gabriel Pacheco, Pep Montserrat, Miguel Gallardo, Adrià Fruitós, Stefania Fantauzzi, Daniel Jiménez, Francesc Infante o Jordi Bulbena. També hi eren el pop up En el bosque del perezoso i Descobrir Barcelona, a on es reconeixen els espais del Món Llibre, el CCCB i del MACBA.

  Image     Image

I amunt i avall entre activitats de les editorials, teatre, música i contacontes, molts autors i il·lustradors han participat d’aquesta festa, alguns com a expositors dins de la mostra de Joves Il·lustradors de la Massana i d’altres com a talleristes o curiosos. En destaquem al Carl Cneut, l’artista convidat, i a la Mariona Cabassa, la il·lustradora del cartell d’enguany i guanyadora el 2010 del Premi Internacional COMPOSTELA amb La Família C (escrit per Pep Bruno), llibre publicat en coedició amb Kalandraka.           Image          Image

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s