Recull de recomanacions de llibres per Nadal 2012

Regalar un llibre és sempre una bona inversió i més ara, en els moments en els que ens trobem. Mestres, bibliotecaris/es, amants i especialistes de la LIJ, autors/es, editors/es i llibreters/es fan circular document i guies amb els seus llibres triats, en diferents formats i per dieferents canals. He fet un recull de tota aquesta feina que fan, a on apareixen alguns dels nostres llibres, perquè ens fa il·lusió que hi siguin i perquè desitgem que us sigui d’utilitat.

Recomanacions Nadal 2012

  • Guia de LecturaNadal 2012, des de l’Escola Sant Josep – El Pi (L’Hospitalet de Llobregat), a càrrec de Jaume Centelles, mestre responsable de la Biblioteca Escolar.
  • Guia de Lectura. Nadal 2012 del CLIJCAT (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil) i el projecte de motivació a la lectura Municipi Lector.
  • Llibres recomanats per la Biblioteca Pública de Lleida a través del CEIP Pràctiques II (Lleida)
  • Guies de Lectura del Seminari de Coordinació de Biblioteques Escolars del SE-CRP de Gràcia en col·laboració amb la llibreria Casa Anita. Educació Infantil i Cicle Inicial

A la pàgina de Bibliomèdia podeu trobar-ne moltes més, ens ha servit de font per moltes de les guies aquí exposades. Per finalitzar us deixem amb la que hem creat des d’Edicions Hipòtesi. La podeu trobar aquí.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s