Bandada, María Julia Díaz i David Daniel Álvarez

Autors i il·lustradors: DAVID DANIEL ÁLVAREZ HERNÁNDEZ i MARÍA JULIA DÍAZ GARRIDO | Traductor: JOAN BARAHONA

«Un dia, les aus fixaren la mirada més enllà de les fulles i les branques i imaginaren una vida diferent. I aquest fou l’inici d’una nova era. Explicaren a les seves cries el com i el perquè de tot allò que les envoltava…»

Bandada fou l’obra guanyadora del V Premi Internacional COMPOSTELA per a àlbums Il·lustrats d’entre els 256 treballs que van optar al certamen, procedents de 19 països. El relat, amb frases breus i subtils, proposa una profunda reflexió sobre la història de la humanitat: el desenvolupament d’una societat que comença buscant el coneixement, el progrés tècnic i científic, el benestar i la comoditat, però que durant aquesta recerca perverteix els seus principis, genera violència i dominació dels més forts contra els febles.

Des del punt de vista estètic, Bandada destaca pel simbolisme de les il·lustracions, protagonitzades per tota classe d’aus humanitzades, representades amb un extraordinari detallisme, en blanc i negre.

Format: 22,5 x 33 cm | Enquadernació: cartoné | Pàgines: 32 | Preu: 15,00 euros |  ISBN català 978-84-15170-23-5. Coedició Kalandraka i Edicions HIpòtesi.

Link a les primeres pàgines i ressenya en pdf

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s