Món Llibre 2012: 14 i 15 d’abril

Aquest cap de setmana arriba el Món Llibre a Barcelona: el Sant Jordi per a nens i nenes. L’objectiu de Món Llibre és apropar els llibres als nens i joves i despertar-los el gust per la lectura. Per això compta amb els llibres i activitats de més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil i  la col·laboració de les biblioteques barcelonines, de més de deu revistes i de Casa Amèrica Catalunya. Els espais del CCCB i el MACBA obren les seves portes per a poder gaudir del món dels llibres.

La imatge d’aquest any és obra de l’Anna Llenas i el convidat internacional d’enguany és l’il·lustrador francès Benjamin Lacombe.

Des d’Edicions Hipòtesi hem preparat una activitat per a nens i nenes a partir de 9 anys al voltant del llibre El abuelo Opoto, escrit i il·lustrat pel Xavier Krauel. És tractarà d’una petita sessió per explicar el conte i seguidament un taller plàstic per fer volar ocells de colors fets de branques d’arbres, tal i com ho fa el protagonista del llibre, l’Opoto. A càrrec del seu autor.

En Patufet, d’Olalla González i Marc Taeger, publicat en coedició amb Kalandraka, també es passejarà pel Món Llibre. En aquest cas de la mà de la Mariona Sagarra i el Borja González, amb l’activitat «Un patufet se’n va a la sorra».

Entre els diferents espais del Món Llibre podreu gaudir d’una ciutat-biblioteca feta de cases de cartró amb un munt de finestres amb llibres. Allà hi trobareu totes les nostres novetats editorials. L’Eixample dels llibres.

Aqui teniu la graella d’activitats completa.

Informació pràctica:

  • Entrada lliure
  • Aforament limitat
  • Edat recomanada: de 0 a 12 anys
  • Hi ha un espai pels nadons «Nascuts per llegir» i un altre exclusiu pels majors de 9 anys.
  • Porta un llibre i el podràs canviar al Mercat d’Intercanvi de Món Llibre
  • Espai per a Joves Il·lustradors

Deja un comentario