Descobrir Barcelona, Oblit Baseiria i Pere Virgili

«Barcelona és una ciutat molt antiga on encara s’hi poden veure les empremtes de la història en edificis i construccions. La ciutat té diferents zones, des de la més antiga, Ciutat Vella, que encara conserva restes de la muralla romana i el recinte medieval, que s’anomena Barri Gòtic, fins a la més moderna que és l’Eixample, construït segons el pla de l’enginyer Ildefons Cerdà a mitjan segle XIX, a més a més dels diversos poblets que s’hi han anat incorporant al llarg dels segles XIX i XX i que conserven les seves singularitats com a barris dins la gran ciutat. I per últim, la ciutat contemporània que s’obre, creativa i acollidora, al món.

Image

Això és Barcelona. Una ciutat entre mar i muntanyes.»

Descobrir Barcelona és un àlbum il·lustrat que ens proposa fer un recorregut per la ciutat. Començant per la part més alta, la muntanya del Tibidabo, i fins arribar al mar, a peu o en transport públic, anirem descobrint-ne els barris, les places i els carrers, alhora que els edificis més emblemàtics, els museus, alguns llocs singulars i també com transcorre la vida a la gran ciutat.

  • Descobrir Barcelona, Oblit Baseiria (text) i Pere Virgili (il·lustracions), Edicions Hipòtesi, abril 2012. ISBN: 978-84-15170-15-0
  • També disponible en castellà, Descubrir Barcelona: ISBN 978-84-15170-16-7

Podeu descarregar la ressenya en català i en castellà.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s