Children’s book in The Guardian

Fa temps que de tant en tant vaig mirant la pàgina online del diari anglès The Guardian. A l’apartat de cultura tenen un espai dedicat a llibres a on sempre apareixen referències a títols infantils, però la meva sorpresa ha estat quan avui he vist que han desenvolupat un espai exclusiu per als llibres infantils, remodelant totalment la pàgina. És un racó pels més petits i també pels adults, a on es poden llegir recomanacions i crítiques, els infants poden fer arribar les seves opinions dels llibres que s’han llegit, hi ha concursos, bústia de dubtes, videos, rànquings, etc.

Potser algún dia la LIJ aquí podrà estar a la mateixa alçada que la literatura d’adults. Potser… però mentrestant això no ocórre us deixo amb un concurs interesant que fan dirigit al públic entre 13 i 16 anys. Es tracta de crear una nova il·lustració para a la coberta de El senyor de les mosques (The Lord of Flies), de William Golding, per conmemorar el centenari del seu neixement. El premi és il·lustrar una edició especial que faran del llibre i a part poder formar part d’una exposició a “The Guardian Gallery” de Londres, el febrer del 2010. 

Aquí teniu l’enllaç amb tota la informació detallada per si teniu entre 13 i 16 anys o creieu que li pot interesar a algú.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s