El petit Liceu: El Superbarber de Sevilla

La programació per la temporada 2011-2012 del Petit Liceu ja es pot consultar a la pàgina web. En aquest post voliem destacar un dels espectacles, El Superbarber de Sevilla, una coproducció entre el Gran Teatre del Liceu i l’Institut Valencià de la Música, que ja porta més de 7 anys en gira.

A partir del seu peculiar i personal humor, la companyia Tricicle revisa i adapta per al públic jove l’òpera Il barbiere di Siviglia de Rossini. El poeta, escriptor i traductor  Miquel Desclot, és l’autor de l’adaptació del llibret. Podeu consultar la fitxa tècnica de l’espectacle en aquest enllaç.

El Superbarber de Sevilla té una durada de 75 minuts i està cantat en català. Podreu gaudir-ne durant el mes de març de 2012 a L’Auditori de Cornellà.

Us podeu descarregar la Guia Didàctica en pdf o bé accedir al material didàctic a través d’una interessant web feta pels Serveis Educatius del Liceu (M. Antònia Guardiet i Miquel Moreno ). Val la pena navegar-hi; podeu fer-ho fent click a la imatge:

Imatge treballs plàstics: Carme Bohera amb l'alumnat del C.Mitjà del CEIP Orlandai Partitures i fitxers musicals: Víctor Blasco - Dibuixos dels figurins: Anna Güell

Entre les recomanacions musical, les propostes de treball a l’aula i la informació sobre l’òpera, l’autor i l’espectacle adaptat per infants, també fan recomanacions de llibres, entre les que volem destacar la del nostre llibre El barber de Sevilla, de la col·lecció Opera Prima.

El barber de Sevilla, G. Rossini. Adaptació de Joan de Déu Prats i il·lustarcions de Miguel Gallardo, Edicions Hipòtesi, 2001.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s