Family Travel | Programa de cultura, tendències i oci per a nens i nenes

Avui us volem parlar d’un programa de caràcter familiar que acosta als espectadors les propostes de cultura, tendències i oci d’arreu de Catalunya, que estan dirigides a nens i nenes. Aquest espai combina reportatges exteriors d’activitats ben diferents, recomanacions i petits clips d’animació que enllacen les propostes culturals. És tracta de “Family Travel“.

És una proposta produïda per BeNeCé Produccions, que s’emet per diferents canals de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. Podeu consultar-ho aquí o bé dirigir-vos a l’emplaçament web on podeu seguir els capítols online.

En el darrer capítol (21. Col·leccionant Museus) fan un petit recorregut per l’origen dels museus, que és el col·leccionisme privat i com s’ha anat desenvolupant i ens proposen visites a diferents museus de Catalunya. Aquí teniu el fragment d’introducció del capítol:

«Sabeu que a Catalunya existeixen més de 150 museus de tota mena?. Avui ens aproparem a alguns d’ells. Visitarem, entre d’altres, el Museu de Badalona, el Museu Molí paperer de Capellades, el Museu de les idees i els invents de Barcelona, el Museu Casa Abelló, el Museu del Cinema de Girona i el MNAC. Una gran experiència per realitzar en família.»

I aquí teniu el capítol sencer on entre altres activitats, recomanen la lectura de El quadre més bonic del món, de Miquel Obiols i Roger Olmos, editat en coedició entra Kalandraka i Ed. Hipòtesi.
Capítol 21. Col·leccionant museus.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s