Tastets d’Òpera

Tastets d’Òpera és una activitat que organitza Tantàgora a partir dels llibres de la nostra col·lecció Opera Prima. Es tracta d’una aproximació al món de l’òpera per als més petits a través dels personatges més coneguts i destacats de les òperes: Papageno, Don Basilio, Escamillo, etc.

Amb una durada de 30 minuts i de la mà d’un cantant, Joan Sebastià Colomer, i d’una pianista, Anna Crexells, els nens i nenes van coneixent els personatges a través de la música, dels moviments i l’expressió del cantant, de la paraula i d’algun tret distintiu que els diferencia amb subtilesa. Una molt bona manera d’obrir els sentits als infants cap a un món, el de l’òpera, que molt acertadament s’ha anomenat “l’art total” (en tant que visual, musical i literari).

En el Món Llibre de l’edició d’enguany vem poder gaudir de dues sessions de Tastets d’Òpera a l’auditori del CCCB. Va ser tot un èxit.

Aquesta darrera setmana, la Biblioteca Clarà celebrava la Setmana de l’Òpera, ja que és aquest gènere musical un dels seus centres d’interés. Us deixem algunes de les imatges de l’activitat.

Aquest és la sala Isadora Duncan de la Biblioteca Clarà, moments abans de que comenci l’activitat.

  

I aquesta sèrie d’imatges són una petita seqüència que s’inicia amb l’entrada de Papageno.

Volem agraïr la feina de l’Anna i d’en Joan Sebastià, de l’equip de Tantàgora i de la Biblioteca Clarà, especialment de la Mont Sureda. 

Anuncios

2 pensamientos en “Tastets d’Òpera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s