Somiari: II Jornades d’àlbums il·lustrats

La informació que teniu a continuació està extreta del blog Somiari: II Jornades d’albums il·lustrats. Allà teniu la resta de informació.

Els dies 4, 5, i 6 de maig se celebra la segona edició de Somiari. II Jornades d’Àlbum il·lustrat dedicades a debatre noves propostes i experiències generades per diferents agents al voltant d’aquest gènere, patrimoni de la literatura infantil, juvenil i d’adults.

Aquest any volem tornar a propiciar un espai de debat creatiu, dinàmic i participatiu que ens portarà un cop més a explorar nous camins d’interpretació que esdevinguin un referent per a les àrees infantils de les biblioteques i els professionals que hi estan implicats.

Les jornades de Somiari giraran a l’entorn de:

– L’intercanvi de continguts sòlids, pràctiques i idees de la mà de reconeguts especialistes de diferents disciplines i professionals de trinxera que treballen amb plantejaments innovadors, explorant les possibilitats que ofereix l’àlbum il·lustrat en el treball de promoció lectora, d’oferta d’un segell editorial, de procés artístic, etc.

– Un laboratori d’experimentació amb accions pràctiques compartides amb el públic assistent, oferint espais més informals d’interacció. La diversitat d’usuaris a qui s’adrecen les jornades i l’ampli ventall de professionals que les imparteixen generarà intercanvis de visions, col·laboracions i noves respostes.

En els marc de les jornades es farà lliurament del Premi Carme Romaní que atorga el grup de treball de biblioteca infantils Jim Botó del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya.

Podeu consultar el programa detallat de les jornades, materials i un breucurrículum de les persones que les exposaran.

La inscripció és gratuïta i es podrà fer del 14 d’abril fins al 30 d’abril. L’aforament és limitat.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s