Més informació pel MÓN LLIBRE 2011

Ja queda ben poquet per gaudir de la Festa del Llibre per a nens i nenes. Us volem convidar a algunes activitats que de ben segur us faran gaudir.

Dissabte 9

11:15  Happening de Taro Gomi. L’autor japonés de la novetat editorial Som-hi, a banyar-se! (Kalandraka & Edicions Hipòtesi), entre d’altres,  realitzarà un taller multitudinari a l’aire lliure.

12:30 Happening de Taro Gomi

17:00 Tastets d’Òpera. A l’Auditori del CCCB. Una activitat realitzada per Tantàgora Serveis Culturals. Amb música i veu en directe ens donaran a conèixer alguns dels personatges de les òperes més importants.

17:30 Un espectacle al voltant del llibre De què fa gust la lluna? de Kalandraka, a càrrec de Hipnòtik Faktory, amb Miguel Àngel Ripeu i Samuel Törnqvist. Amb màscares, titelles, ball i música ens explicaran la història a la seva manera. A l’escenari gran de la Pl. de Joan Coromines.

18.15 Paloma Valdivia, la il·lustradora del cartell d’enguany ens convida a participar en un gran Mural dels Contes. A la Plaça de Joan Coromines.

19:00 Tastets d’Òpera

Diumenge 10

12:00 Jo conec En Patufet… i vosaltres? Segur que si, però no us podeu perdre aquesta activitat amb contacontes i taller a càrrec de la Olalla González i d’en Marc Taeger, els autors del llibre. L’activitat està organitzada per Kalandraka i per Edicions Hipòtesi. A la Pl. de Joan Coromines.

També podreu gaudir de les il·lustracions d’en Marc Taeger des del dia 7 d’abril fins a l’1 de maig a la Ras Gallery Bookstore de Barcelona (c. Doctor Dou, 10).

16:00 En Patufet. Segona sessió, per si no heu arribat a temps…

17:00 L’actriu, ballarina i performer Sònia Gómez ens explicarà a la seva manera i amb el seu llenguatge el llibre Allà on viuen els monstres de l’editorial Kalandraka. A l’Auditori del CCCB.

17:15 De què fa gust la lluna? per Hipnòtik Faktory

18:00 Allà on viuen els monstres, per la Sònia Gómez

Podeu consultar la resta d’activitats a la web del Món Llibre.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s