Els dissabtes, Contecontes a la Casa del LLibre

Ens hem proposat parlar-vos de diferents activitats que tindran lloc durant el mes de març. Avui us parlarem de les sessions de contecontes de la Casa del Llibre de Barcelona. Cada dissabte del mes de març al matí, a la Casa del Llibre de Passeig de Gràcia i a la tarda a la de Rambla hi haurà una sessió de contacontes infantil.

Volem destacar la propera sessió del dia 19 de març: “La festa dels monstres”. Una activitat per a nens/es de 3 a 7 anys al voltant del conte Allà on viuen els monstres (Kalandraka). Podrem conèixer més a aquest personatges que s’amagen disn els armaris, sota el llit, que sembla que sempre estan enfadats… Ens ensenyaran a veure els monstres amb altres ulls i potser ja no caldrà tenir-ne’n por.

Els horaris de els sessions  són a les 12:30 a Passeig de Gràcia, 62 i a les 18:00 a la Rambla de Sant Josep, 88-94 (davant el Mercat de la Boqueria).

(Imatges de la llibreria de Casa del LLibre Rambles, a Barcelona)

………………………………………………………………………………………….

Algunas de las actividades que tienen lugar por la ciudad y que queremos destacar son las sesiones de Cuentacuentos de la Casa del Llibre. Cada sábado, por la mañana en la librería de Paseo de Gracia y por la tarde en la reciente tienda de Ramblas, tendrá lugar una actividad infantil.

Queremos destacar la sesión del próximo sábado 19 de marzo: La fiesta de los monstruos. Una actividad para niños/as de 3 a 7 años sobre el álbum ilustradoAllà on viuen els monstres. Conoceremos más a estos personajes que se esconden en los armarios, bajo la cama, que parece que siempre están enfadados… Nos enseñarán a verlos con otros ojos y quizás ya no habrá que tenerles miedo.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s