“El somriure de la Daniela” a les Biblioteques

Durant aquest mes de març Barcelona s’omple de personatges de contes, d’històries fantàstiques, d’aventures, de música i de teatre pels més petits, un molt bon aperitiu pel dia de Sant Jordi.

Avui volem destacar les sessions infantils que s’enmarquen dins del programa Lletra Petita, de les Biblioteques de Barcelona. Dins la gran varietat d’activitats que ofereixen us convidem a gaudir de la il·lustradora Rebeca Luciani i de la narradora Sherezade Bardají, que ens explicaran el conte de El somriure de la Daniela (Kalandraka /Hipòtesi) i faran volar la nostra imaginació amb el somriure de la protagonista.

La propera sessió tindrà lloc el proper dilluns 21 de març a les 18:00 a la Biblioteca de Sant Antoni, Joan Oliver. I si no us anès bé teniu un alatr opció per gaudir-ne. Serà el dijous 24 de març a la mateixa hora, però  a la Biblioteca Francesca Bonnemaison. És una activitats per a nens/es  a partir de 3 anys.

Aquí podeu consultar la ressenya del llibre.

………………………………………………………………………………………………….

Durante este mes de marzo Barcelona se llena de personajes de cuentos, de historias fantásticas, de aventuras, de música y de teatro para los más pequeños. Un aperitivo ideal para el día de Sant Jordi.

Hoy queremos destacar  las sesiones infantiles que se enmarcan en el programa Lletra Petita, de las Bibliotecas de la Diputación de Barcelona. Dentro de la amplia oferta que nos ofrecen desde el mes de enero, os invitamos a disfrutar de la ilustradora Rebeca Luciani y la narradora Sherezade Bardají, que nos explicarán el cuento de El somriure de la Daniela (Kalandraka / Hipòtesi) y nos harán volar la imaginación con su protagonista. La próxima sesión tendrá lugar el 21 de marzo en la Biblioteca de Sant Antoni, Joan Oliver a las 18 horas y si no podéis assitir aún tenéis otra oportunidad el 24 de marzo en la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s