Ballar amb els núvols, de Vanina Starkoff

Autora i il·lustradora: Vanina Starkoff  |  Traductor: Joan Barahona

Obra finalista del «III Premi Internacional COMPOSTELA per a àlbums il·lustrats».

«Cada matí sortia de casa meva a observar els núvols. El meu somni era poder ballar-hi algun dia. La mare em deia que deixés córrer aquesta idea, que només els ocells aconseguien d’arribar-hi.»

Ballar amb els núvols, Vanina Starkoff, Kalandraka & Hipòtesi, octubre 2010


A través del somni d’una nena que anhela poder ballar amb els núvols, aquest llibre reflexiona sobre la importància de l’intercanvi cultural i el respecte entre persones de diferents procedències. A cada pàgina hi trobem la presència del folklore llatinoamericà mentre se’ns explica la història d’un poble que va creixent, amb nous habitants que hi construeixen les seves llars i comparteixen experiències.

Des del punt de vista artístic, Ballar amb els núvols és un àlbum d’estil naïf i ètnic, amb il·lustracions lluminoses, exòtiques i plenes de color. El text, amb frases breus i descriptives, té una estructura acumulativa: la comunitat s’enriqueix amb els costums, les músiques i les aromes de cada veí nou que arriba.

Multiculturalitat, convivència i tolerància són conceptes presents en aquesta obra que va quedar finalista del III Premi Internacional Compostela d’Àlbum Il·lustrat 2010. Un llibre que convida als lectors a no deixar mai de perseguir els seus somnis, tal com fa la protagonista.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s