La Família C, Pep Bruno i Mariona Cabassa

Autor: PEP BRUNO | Il·lustradora: MARIONA CABASSA | Traducció: JOAN BARAHONA

«Cada matí el meu pare fa l’esmorzar.Mentre la meva mare llegeix el diari. I jo preparo la meva cartera. Després d’esmorzar tots sortim com una bala…»

La Família C, pep Bruno i Mariona Cabassa, Kalandraka - Hipòtesi, Oct. 2010


Entreu i contempleu, senyores i senyors, nens i nenes, l’inigualable, el fins avui mai vist espectacle de la família C que, tot fent servir només la seva imaginació, sense xarxa, sense cap mena d’artifici, sense que hi hagi gat amagat, aconsegueix omplir de color fins i tot els dies més grisos! 

El circ és molt més que una carpa plena d’artistes i animals insòlits, és també un espai de trobada entre la realitat i la fantasia, un lloc en aquest món però que pertany a un altre, al món de la ficció i la màgia. A la família C (C de circ?) li agrada l’ambient del circ i tot allò vinculat amb els conceptes possible-impossible, amb el joc realitat-irrealitat, etc. L’amor per la fantasia és el que els permet omplir de color, d’il·lusions i de somnis els dies grisos de la quotidianitat. La família C viu una vida aparentment normal que, amb el seu ingeni, omplen de color i de possibilitats. Veureu com fer l’esmorzar o anar a treballar pot esdevenir una gran aventura.

Les il·lustracions, realitzades amb tècnica mixta, destaquen pel seu colorit i la força expressiva. El jurat del III Premi Internacional Compostela d’Àlbums Il·lustrats va definir aquesta obra com a “imaginativa, original i moderna”.


Format: 22 x 22 cm  | Enquadernació: cartoné  | Pàgines: 32  | Preu: 13 Euros | Idiomes: català 978-84-937469-7-1 (Hipòtesi & Kalandraka), castellà 978-84-8464-741-6 (Kalandraka), gallec 978-84-8464-740-9 (Kalandraka), eusquera (Kalandraka & Pamiela), portuguès 978-989-8205-49-0 (Kalandraka), italià 978-88-95933-33-7 (Kalandraka) i anglès 978-84-8464-744-7 (Kalandraka)

Més informació sobre els autors: Pep Bruno i Mariona Cabassa

Anuncios

Un pensamiento en “La Família C, Pep Bruno i Mariona Cabassa

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s