Rosie’s Walk, de Pat Hutchins. Un altre video de Weston Woods

Weston Woods va ser fundat el 1953 per Morton Schindel, fascinat pels àlbums il·lustrats que llegia als seus fills. Es va inspirar en el desenvolupament de les històries i en l’atenció que paraven els nens a les il·lustracions, aixi com en la voluntat de sentir-los una i una altra vegada…

Des de llavors han estat els pioners en la traducció del llenguatge escrit i visual de l’àlbum il·lustrat, al llenguatge audiovisual, i també el precursor de la introducció de les noves tecnologies dins la literatura infantil. Ara tot va molt més ràpid i veurem quins pasos fan davant el món digital.

Els llibres que escullen per crear les seves animacions solen ser grans clàssics de la literatura infantil guardonats amb reconeguts premis. L’altre dia us vem oferir Oh! Que bonic és Panamà!, avui us presentem Rosie’s Walk, de Pat Hutchins. Es tracta d’un divertit àlbum il·lustrat original de 1968, que va ser publicat per Aladdin Paperbacks el 1986. 

Des del 1996 Weston Woods forma part del grup Scholastic Inc. i comparteixen l’objectiu d’oferir als educadors les millors eines per tal de desenvolupar el gust i l’hàbit de la lectura entre els més petits.

Aquesta tardor sortirà publicada l’edició catalana d’aquesta clàssic de la literatura infantil en una coedició entre Kalandraka i Ed. Hipòtesi. Aixi com les edicions en castellà, gallec, portuguès i Eusquera,  de la mà de Kalandraka.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s