Boniface Ofogo al Festival Bolibrì de Bologna

El narrador oral Boniface Ofogo, autor de El lleó Kandinga, participarà al Festival Bolibri de Bologna que te lloc entre els dies 26 al 28 de març. Just en paral·lel amb la Fira de Bologna 2010. 

Àquest festival, fet a la mida dels més petits, tindrà lloc al centre històric de la ciutat: tant a museus, teatres, escoles, biblioteques, llibreries com a edificis històrics. Serà una trobada entre personatges vinculats al món de la literatura, de la il·lustarció i de l’espectacle per als més petits. El programa definitiu encara està per confirmar. Us anirem informant. Podeu trobar més informació també a la web de Kalandraka Itàlia.

Sobre Boniface Ofogo:

Llicenciat en filologia hispànica per la Universitat de Yaoundé (Camerun) el 1988, Maîtrise en literatura hispanoamericana per la Universitat Paul Valéry de Montpeller el 1989, i doctorat per la Universitat Complutense de Madrid el 1994, va treballar com a mediador intercultural a l’Ajuntament de Móstoles durant molts anys. Des de l’any 1992 es dedica a explicar contes, un món fascinant, al qual atorgà una dedicació absoluta a partir de 2005, recorrent escoles, biblioteques i centres culturals. Les seves especialitats són les faules, les llegendes, els mites i les tradicions de l’Àfrica negra.

Sobre El lleó Kandinga: 

És un àlbum il·lustrat editat durant aquest 2009 per Kalandraka en castellà, gallec i portuguès. En la versió en català es tracta d’una coedició entre Edicions Hipòtesi i Kalandraka.

Recentment ha estat escollit entre els 5 guanyadors de el CJ Picture Book Awards, en la categoria de “Noves Publicacions”. 

Per lleguir la ressenya cliqueu aquí.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s