Avis, Chema Heras & Rosa Osuna

Chema Heras reported on Avis the tender story of two elder, Ramona and Ramon, who naturally accept that time goes fast. Ramona is vain like a girl and Ramon longs to dance with her. Using a cumulative structure and a very poetic text, Avis teaches us to find beauty through the eyes of love; shows us all the affection that can still remain when the body withers and reveals the benefits of living with a smile on the lips.

   The watercolors of Rosa Osuna exalt the lyricism of the text with a simple and expressive style of soft colors, suggesting the sweetness and hint on the characters. A book about the elderly to infants who are not old, won the Book Award 2003, which gives the Booksellers Association of Catalonia.

Format:  220 x 220 mm    /    Binding:  board   / Pages: 40 /   Price  13,00 
ISBN:   978-84-935912-0-5

Chema Heras relata en Avis la tendra història de dos vellets, la Ramona i en Ramon, que accepten amb naturalitat el pas del temps. La Ramona és presumida com una nena i en Ramon es deleix per ballar amb ella. Mitjançant una estructura acumulativa i un text molt poètic, Avis ens ensenya a trobar la bellesa a través dels ulls de l’amor, ens mostra tot l’afecte que pot encara romandre quan el cos es marceix i ens descobreix els avantatges de viure amb un somriure als llavis.

 

Avis, illustrated by Rosa Osuna, Kalandraka & Hipòtesi

 Les aquarel·les de Rosa Osuna exalten el lirisme del text, amb un estil senzill i expressiu de colors suaus, que suggereixen i insinuen la dolçor continguda en els personatges. Un llibre sobre la gent gran per als infants que no tenen edat, guardonat amb el Premi Llibreter 2003, que lliura el Gremi de Llibreters de Catalunya.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s