Activitats Caps de setmana a les Biblioteques: Lletra Petita

El Consorci de Biblioteques de Barcelona, organitza tot un seguit d’activitats adreçades a públic infantil i familiar sota el programa trimestral Lletra petita, tots els dies de la setmana.

L’objectiu és acostar els llibres als infants per despertar el gust per la lectura, a més de donar a conèixer els fons i serveis que ofereixen les biblioteques. Les activitats també faciliten l’accés a diverses àrees de coneixement (música, medi ambient, art,…) d’una manera lúdica i participativa, a més de fomentar la sensibilitat artística dels qui participen i el desenvolupament personal i cultural.

Totes les activitats es relacionen amb llibres o altres documents de que disposa la biblioteca i ques’exposen durant les activitats amb l’objectiu de fomentar la divulgació i el préstec dels fons d’aquests centres. 

Cadascuna de la tipologia o cicles que es desenvolupen estan adreçades a una franja d’edat determinada i utilitza recursos especialment pensats i dissenyats per a aquesta. El programa cobreix de 1 a 13 anys.

 Aperitius Musicals

 La Flauta Màgica, Edicions Hipòtesi.

Papageno és un dels personatges més entranyables d’aquesta òpera de Mozart. En aquesta activitat es farà present amb les melodies a través d’un cantant d’òpera acompanyat d’un teclat. Els assistents en podran gaudir de ben a prop i també seran convidats a cantar. 

Duració: 1:30 aprox

Durigida a públic familiar

Idea, supervisió de contingut i tria de llibres: Tantàgora amb Roser Ros i Magalí Homs

Realització: A càrrec de Joan Sebastià Colomer i Anna Creixells

Lloc i dates: Biblioteca Xavier Benguerel, el 30 de gener a les 12:00. Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, el 27 de febrer a les 18:00. Biblioteca Vapor Vell el 5 de juny a les 12:00. Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, el 12 de juny a les 12:00.

Preu: 3,50 Euros (consulteu a la Biblioteca)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s