Llibre de les M’Alícies, Miquel Obiols & Miguel Calatayud

Autor: MIQUEL OBIOLS | Il·lustrador: MIGUEL CALATAYUD

«Alícia es cansa d’estar davant l’ordinador, sense saber què més fer, i decideix sortir; però no sap què posar-se. Obre el frigorífic. A dins hi ha una cassola amb conill, i en un plat blanc, una orella esquerra amb una arracada d’or en forma d’estrella.»

Llibre de les M'Alícies, Kalandraka & Hipòtesi, 2009

El Llibre de les M’Alícies és una mostra  d’avantguarda creativa per a lectors de  totes les edats. Aquest llibre va ser  seleccionat al VI Simposio sobre  Literatura Infantil y Juvenil, organitzat per la Fundación Germán Sánchez Ruipérez el juny del 2000, com a una de les cent obres de la literatura infantil espanyola més representatives del segle XX. Editada per primera vegada el 1990, és tracta d’una curiosa i divertida reinvenció del personatged’Alícia al País de les Meravelles.

Consta de dotze històries curtes i esbojarrades, plenes de sentit de l’humor i fantasia, en les quals Miquel Obiols presenta una nova protagonista –díscola i irreverent– del relat de Lewis Carrol, en un món surrealista i estrambòtic, genys convencional. Aquest treball va representar un punt i a part en la trajectòria artística de Miguel Calatayud i un referent essencial en la seva evolució estètica.

MIGUEL CALATAYUD

Premi Nacional d’Il·lustració 2009

TEMA: Revisió personal del clàssic d’Alícia al País de les Meravelles de Lewis Carrol.

EDAT RECOMANADA: A partir de 7 anys.

DESTACA: Relats humorístics i il·lustracions de gran nivell artístic. Seleccionat per la Fundación Germán Sánchez Ruipérez com a un dels millors llibres il·lustrats a Espanya en el segle XX.

APLICACIONS: Històries curtes que fomenten la imaginació, món dels infants en contraposició amb el dels adults, vida quotidiana barrejada amb surrealisme. Jocs de paraules i jocs visuals.

IDIOMES: català (Hipòtesi & Kalandraka), castellà (Kalandraka) i gallec (Kalandraka).

Format: 22 x 30 cm | Enquadernació: cartoné | Pàgines: 34 | Preu: 15 euros

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s